MET (masovno elektronsko trženje) – predstavitev vaših storitev, ki doseže prav vse

Ljubljana, 24.05.2016 | Prispevki
main-news-img

MET (masovno elektronsko trženje) – predstavitev vaših storitev, ki doseže prav vse

 

Na naši spletni strani smo že pisali o številnih poslovnih priložnostih, ki jih slovenski podjetniki lahko izkoristijo na ruskem tržišču. Pri raziskavah trga in zbiranju informacij o tem, ali bo vaš izdelek oziroma storitev na ruskem trgu uspešna, se lahko nepotrebnim investicijam (na primer odprtju predstavništva v Ruski Federaciji) izognete s pomočjo uporabe sodobnih tehnologij in zanimanje na ruskem tržišču preverite s pomočjo masivnega elektronskega trženja.

Masivno elektronsko trženje (MET) vključuje razpošiljanje kratkih elektronskih sporočil s predstavitvijo storitve ali izdelka podjetja na različne elektronske naslove v Ruski Federaciji – podjetjem, fizičnim ali odgovornim osebam, ki jih utegne dejavnost vašega podjetja zanimati.

Poleg tega, da bo s pomočjo masivnega elektronskega trženja vaša predstavitev narejena po meri, prilagojeno takšnemu načinu promocije, ter bo dosegla vašo ciljno skupino, obstaja še dodaten razlog, da tovrstne raziskave opravite prav na ruskem trgu – v Rusiji namreč glede tega ni nikakršnih zakonskih omejitev, kar pomeni, da lahko vašo promocijsko elektronsko pošto prejme tudi več kot 10 milijonov ljudi!

V podjetju Ruski Svet vam bomo pri masovnem elektronskem trženju nudili celostno pomoč in podporo – od oblikovanja domiselne predstavitve v ruščini, ki bo vsebovala povezavo na vašo spletno stran in bo prilagojena specifikam ruskega trga, do testiranja besedila proti SPAM filtrom in samega razpošiljanja pošte.

Resda masovno elektronsko trženje predstavlja raziskavo trga in njegovih možnosti ter tako samo po sebi ni zagotovilo za uspeh storitve oziroma izdelka v Rusiji. V podjetju Ruski Svet d.o.o. pa vam zagotavljamo veliko večjo možnost uspeha in povečan obisk vaše spletne strani, zato vam nudimo garancijo določenega števila klikov na dan.

Več o masovnem elektronskem trženju (vključno s cenikom) lahko preberete na naši spletni strani: http://www.ruskisvet.si/poslovne-storitve/met