Nepremičninska sejma v Moskvi

Ljubljana, 16.04.2014 | Blogi
main-news-img

Med 10.-13. aprilom 2014 smo se udeležili dveh nepremičninskih sejmov v Moskvi.

Sejma DomExpo smo se udeležili skupaj z javno agencijo SPIRIT Slovenija. Ruskim interesentom smo predstavljali slovenske nepremičnine. Na sejmu pa smo razdeljevali še katalog GID 2014, v katerem je prav naše podjetje prvič predstavilo Slovenijo in možnosti za nakup nepremičnin ter investicijskih projektov pri nas.

  

 

 

 

11. in 12. aprila je potekal sejem Property Show na Tišinki v Moskvi. Tudi tukaj smo delili kataloge GID 2014 in se z ruskimi investitorji pogovarjali o možnostih nakupa nepremičnin oz. investiranja v našo lepo deželo.

 

Katalog GID 2014 smo izdali v sodelovanju z ruskim portalom Prian.ru. Portal je namenjen posebej tujim nepremičninam. Pri Rusih v zadnjih letih narašča interes za nakup nepremičnin v tujini, Slovenija pa je med njimi vedno bolj zanimiva in prepoznavna. Tudi po naši zaslugi, saj aktivno oglašujemo slovenske nepremičnine kot tudi investicijske projekte na portalu Prian.ru. Katalog GID 2014, v katerem letos prvič predstavljamo slovenska podjetja, ki se ukvarjajo z nepremičninami, pa se bo delil še na vseh spomladanskih in jesenskih sejmih. Povpraševanje je bilo veliko. Rusom je Slovenija všeč zaradi njenih naravnih lepot, urejenosti in raznolikosti. Všeč jim je tudi, da je slovenski jezik podoben ruskemu, zato se lahko hitreje naučijo osnov za sporazumevanje.

 

Že 25. in 26. aprila pa gremo na nepremičninski sejem Golf&Luxury Property Show v Moskvo. Tudi tu bomo predstavljali slovenske nepremičnine in delili katalog GID 2014. Predstavili bomo zanimive investicijske projekte v Sloveniji, saj se bo sejma udeležilo veliko investitorjev, ki so pripravljeni investirati v dobre projekte kot tudi profesionalcev s področja investicij in nepremičnin na tujih trgih.

 

Prian.ru je naš zanesljivi partner. Za leto 2015 smo se že dogovorili, da bomo zopet ekskluzivno predstavili Slovenijo in slovenske nepremičnine v katalogu GID 2015. Prav tako pripravljamo oktobra 2014 WORKSHOP delavnico, ki bo potekala v Moskvi. Tu bomo predstavljali izbranim ruskim investitorjem investicijske projekte v Sloveniji. Kmalu več o tem. Sledite nam!