Nov izziv po koncu poletja - ruščina

Ljubljana, 17.08.2016 | Ruski jezik in kultura
main-news-img
Nov izziv po koncu poletnega oddiha – naučiti se rusko!


O različnih prednostih, ki jih prinaša znanje ruskega jezika, smo na naši spletni strani že pisali – poleg tega, da je to najučinkovitejša pot do naklonjenosti gostiteljev ne le na potovanju v Rusiji, temveč tudi v ostalih državah bivše Sovjetske zveze, kjer je ruščina danes še zelo prisotna in si lahko z njo mimogrede odpremo še kakšno poslovno priložnost na tamkajšnjih razvijajočih se trgih, je ruski jezik Slovencem blizu tudi zaradi svojega besedišča in slovničnih struktur, ki jih pogosto poznamo že iz materinščine. Svojevrstno posebnost na začetni stopnji učenja ruščine predstavlja cirilica, vendar se v Ruskem Svetu potrudimo, da tudi takšne novosti predstavimo na zanimiv način, prilagojen vsakemu posameznemu tečajniku.

Če je učenje ruščine nov izziv, ki se ga boste lotili to jesen, vas vabimo, da si ogledate termine tečajev, objavljene na naši spletni strani: http://www.ruskisvet.si/tecaji-ruscine/razpisi-tecajev-ruscine.

Tečaji potekajo na različnih stopnjah, zato k vpisu vabimo vse od popolnih začetnikov do veščih govorcev ruščine, ki bi radi obnovili ali izpilili svoje znanje jezika. V Ruskem Svetu se zavedamo, da je bistvenega pomena tudi način, na katerega se učimo, in da ima vsak tečajnik okolje, ki je zanj optimalno. Vašim željam in potrebam se tako približamo tudi z različnimi oblikami tečajev – izbirate lahko med skupinskimi in individualnimi tečaji, tečaji v paru ali »trojčku«, ruščino pa za tiste, ki vam najbolj ustreza udobje lastnega doma, poučujemo tudi po Skypu.

Na tečaje, razpisane na naši spletni strani, se lahko prijavite s klikom na gumb »Prijava« ob vsakem posameznem terminu, za vsa vprašanja pa smo vam na voljo na elektronskem naslovu ruskijezik@ruskisvet.si oziroma telefonski številki 059034550.

Veselimo se srečanja z vami!