Poceni na ruski trg - sofinanciranje SPIRIT

Ljubljana, 11.07.2016 | Obvestila
main-news-img

Pojavili sta se novi priložnosti za vstop na ruski trg!

V podjetju Ruski Svet d.o.o. smo nenehno na preži za novimi priložnostmi, s katerimi bi svojim strankam, ki si želijo z izdelkom oziroma poslovno idejo prodreti na ruski trg, to čim bolj učinkovito omogočili. Tokrat sta se v kratkem času pojavili kar dve možnosti, ki ju velja izkoristiti, saj lahko ob pravem pristopu obrodita bogate sadove.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, je na svoji spletni strani nedavno objavila dva javna razpisa za sofinanciranje. Prvi je Javni razpis za sofinanciranje tržnih raziskav na tujih trgih v letih 2016 in 2017, pri katerem so predmet sofinanciranja »izdelave tržnih raziskav podjetij, ki so prisotna na tujih trgih, s ciljem prodora obstoječih izdelkov/storitev ali skupin izdelkov/storitev na nov tuj trg in prodora novih izdelkov na obstoječ tuj trg ali na nov tuj trg.« (Vir: http://www.spiritslovenia.si/razpisi/2016-07-01-Javni-razpis-za-sofinanciranje-trznih-raziskav-na-tujih-trgih-v-letih-2016-in-2017). 

 

Drugi, nič manj zanimiv razpis, je Javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2016 in 2017. (Vir: http://www.spiritslovenia.si/razpisi/2016-07-08-Javni-razpis-za-sofinanciranje-individualnih-nastopov-podjetij-na-mednarodnih-sejmih-v-tujini-v-letih-2016-in-2017). 

Razpisa sta namenjena tako mikro in malim kot tudi srednje velikim podjetjem.

V podjetju Ruski Svet d.o.o vam bomo kot strokovnjaki za tržišča Rusije in držav bivše Sovjetske zveze z veseljem priskočili na pomoč pri obeh razpisih – naša ponudba poslovnih storitev za slovenska podjetja, ki se na teh trgih še uveljavljajo, namreč obsega tako izdelavo tržnih raziskav kot tudi organizacijo sejmov v Ruski Federaciji, kjer lahko delujemo kot vaši predstavniki na sejmu v Moskvi.

 

Ker smo vešči tako opravljanja tržnih raziskav kot tudi organizacije sejmov v Ruski Federaciji, vas vabimo, da se tudi sami prepričate o našem znanju in izkušnjah pri predstavljanju slovenskih podjetij in nas izberete za svojega partnerja pri odločilnem koraku na poti v Rusijo.

Na voljo smo vam na telefonski številki 0590 34 550 ali pa po elektronski pošti info@ruskisvet.si.

Pokličite nas, najbolje kar takoj.

 

Še niste prepričani? Še nekaj povezav z našimi projekti in nekaj referenc s področja B2B:

REFERENCE B2B

http://www.ruskisvet.si/objave/objava/prodaja-nepremicnin-na-ruskem-trgu-124

http://www.ruskisvet.si/objave/objava/nepremicninski-sejem-domexpo-v-moskvi-145

http://www.ruskisvet.si/objave/objava/nepremicninska-sejma-v-moskvi-154

http://www.ruskisvet.si/objave/objava/slovenska-investicijska-predstavitev-sip-moskva-2014-178