Prodaja nepremičnin na ruskem trgu

Ljubljana, 20.12.2013 | Blogi
main-news-img

Na našem podjetju Ruski Svet d.o.o.  se zadnje čase aktivno ukvarjamo s pomočjo slovenskim podjetjem, ki se ukvarjajo s prodajo nepremičnin ali iščejo ruske investitorje za lastne projekte v Sloveniji. Sodelujemo z najbolj branim ruskim portalom za tuje nepremičnine www.prian.ru, kjer smo dobili ekskluzivne pravice za oglaševanje slovenskih nepremičnin in investicijskih projektov. Prav tako pa smo že vse pripravili za katalog, ki ga izdaja prian.ru – gre za vodnik po tujih nepremičninah GID 2014. Vodnik bo izšel januarja 2014 in ga bodo delili na 18 nepremičninskih sejmih v Moskvi in St. Peterburgu.

 

 

V katalogu so predstavljene posamezne države, poudarek pa je na nepremičninah. Ker je prian.ru naš dober partner, smo tudi pri tem projektu dobili ekskluzivne pravice za Slovenijo. Na straneh, ki so namenjene Sloveniji bomo čim bolj opisali našo Slovenijo in ponudili nepremičnine iz različnih slovenskih regij. Slovenskim podjetjem smo zato lahko ponudili oglaševanje po nižjih cenah in odziv je bil velik. Z nami že sodelujejo podjetja kot so Triglav nepremičnine d.o.o., Metropola IN d.o.o., ABC nepremičnine d.o.o. itd.

 

 

Odločili smo se, da v prihodnjem letu  še poglobimo to sodelovanje, zato smo za nepremičninska podjetja pripravili posebno ponudbo. Po  ugodni ceni Vam omogočamo, da oglašujete svoje nepremičnine na portalu prian.ru. Z naše strani Vam nudimo popolno podporo - ruskim strankam  odpremo podjetje v Sloveniji, pripravimo dovoljenje za bivanje in vse ustrezne dokumente za nakup nepremičnin. Obenem lahko poskrbimo tud za prevode besedil v ruščino, navezovanje stikov z interesenti v ruščini, pomoč pri organizaciji sejmov v Rusiji itd.

 

 

Če se tudi Vi spogledujete z ruskim trgom, se obrnite na nas! Naša prednost je gotovo v tem, da poznamo način dela na ruskem trgu, v zadnjih letih, pa smo si pridobili v Rusiji kar nekaj koristnih povezav in poznanstev. In tako se nam je ponudila tudi priložnost za ugodno oglaševanje na portalu prian.ru. Skupaj lahko daleč pridemo in vsekakor je portal dobra odskočna deska za vstop na ruski trg.

Če želite več informacij o oglaševanju na portalu prian.ru nas lahko pokličete na 059 034 550 ali pa nam pošljete povpraševanje na elektronski naslov info@ruskisvet.si.