Vaš glas v deveti vasi smo mi

Ljubljana, 17.08.2016 | Prispevki
main-news-img


Naj vaš glas seže v deveto vas – mi vam bomo pomagali, da vas bodo razumeli tudi tam!

 

Ob vse večjem povezovanju mednarodnih trgov in uveljavljanju  slovenskih podjetij v tujini so hitri in kakovostni prevodi različnih besedil bistvenega pomena za uspešno komunikacijo med poslovnimi partnerji ter neoviran potek dela.

Na Ruskem Svetu bomo z veseljem poskrbeli, da reševanje posledic komunikacijskih šumov ne bo na seznamu vaših delovnih nalog – s kakovostnimi prevodi v številnih, tudi bolj eksotičnih jezikovnih kombinacijah, ki jih bomo opravili zanesljivo in v najkrajšem možnem času. Skupina več kot 700 prevajalcev z različnih delov sveta, s katerimi redno sodelujemo, nam omogoča, da zagotavljamo prevode najrazličnejših vrst besedil – od pravnih in tehničnih besedil do finančnih poročil, spletnih strani, navodil, priročnikov in različnih vrst dokumentov. Nudimo tudi sodne prevode potnih listov, osebnih dokumentov, potrdil, pogodb in dokumentov za pridobivanje viz, skupaj z overitvijo v Sloveniji ali Ruski federaciji.

Kot strokovnjaki trge Rusije in držav bivše Sovjetske zveze svojim strankam nudimo posebej ugodne cene za prevode v jezikovnih kombinacijah z ruskim jezikom (angleščina – ruščina, slovenščina – ruščina ter nemščina – ruščina). Na pomoč vam bomo priskočili tudi kot tolmači pri pogovorih, sestankih in razgovorih z rusko govorečimi poslovnimi partnerji ali pa namesto vas opravili telefonski pogovor v ruščini.

O nas se lahko prepričate sami, preizkusite nas in nam pošljite povpraševanje ter zahtevajte ponudbo.

Cenik naših prevajalskih storitev

Reference