Pohvale naših tečajnikov

 

Dober glas seže v deveto vas.

Nekaj pozitivnih mnenj naših tečajnikov:

 

 

Učenje ruščine na Ruskem Svetu je učinkovito in zabavno. Priporočam.

Goran Kodelja - Lisca d.d.

___

Zanimive teme, super predavateljica in ogromno znanja! =)

Barbara

___

Veliko se naučimo in dobro je vzdušje.

Petra

___

Zelo sem zadovoljna s tečajem, saj je profesorica zelo prijazna in potrpežljiva z učenci =). Zelo dobro za vse, ki si želijo hitro in poceni pridobiti znanje ruščine.

Я

___

Zelo prijazna in simpatična predavateljica, na vse odgovori, veselo vzdušje v razredu... Veliko igric za vajo ruščine, skratka zelo fajn tečaj.

Maša

___

Pozitivno je, da je mala skupina in je veliko dela, predavanja so taka, da lahko aktivno sodelujemo, precej govorimo, kar je koristno.

Stalin

___

Pozitivno mnenje je, da je bila učiteljica vedno dobre volje in da sem se z dobro razlago naučil osnove ruščine.

Tadej

___

Izkušnje so samo pozitivne. Zelo mi je všeč predavateljica, saj je zelo pozitivna. V kratkem času sem se naučila veliko.

Я

___

 Vse pozitivno! :)

X

___

Predavateljica se resnično posveča učencem, trudi se, da vsi razumemo in v ta namen večkrat ponovi snov. Predavanja poskuša narediti zanimiva. Všeč mi je, da so skupine majhne, kar pomeni, da skupina dobro deluje in od predavanj veliko odnesemo. Predavateljica s svojimi predavanji pomaga, da od predavanja odnesemo čim več.

Petra

___ 

Zelo pozitivno vzdušje. Prijazna in prizadevna predavateljica. Še se bom udeležil tečaja.

X

___ 

Zelo pozitivno. Nič negativno.

X

___

Prijazne in potrpežljive učiteljice.

X

___

Pozitivno: predavateljica, snov/vsebina, vzdušje na tečaju

Katja

___

Tečaj mi zelo koristi v službi.

X

____

Učitelj je "native speaker", kar je ogromen plus, poleg tega pa zelo dobro govori in pozna slovensko slovnico.

Anonimno

_____

Če vsak dan posvetiš 20 min časa učenju ruščine, ti ta ne povzroča težav in lahko rečeš, da je ruščina lahka. V nasprotnem primeru... hmm kitajščina! :)

Luka

______

Predavanja so zanimiva in spoščena, delali smo zelo intenzivno in hitro, kar je pripomoglo, da smo se dobro naučili ruski jezik.

Nina

_____

Prevladovale so zlasti lepe in pozitivne stvari.

Tadeja

_____

Z izvedbo tečaja sem zelo zadovoljen, priporočam ga vsakomur.

Петер Велики

____ 

Po slabem letu učenja ruskega jezika sem se zalotila, da pogosto razmišljam prav v ruskem jeziku. Odlična izvedba, strokovnost in profesionalnost.

Manca Č

___

Tečaji so super za spoznavanje osnov ruskega jezika. Na teh temeljih lahko vsak nato gradi kar rabi.

Jakob

___

Z učenjem ruskega jezika v šoli Ruski Svet sem pridobila mnogo znanja. Tečaji so zanimivi, z učenjem ruskega jezika pa nameravam še naprej nadaljevati.

Katja

___

Velika intenzivnost učenja v sproščenem ozračju daje možnost lastnega naravnanja hitrosti napredovanja.

Marko

___

Všeč mi je bil individualni pristop. Naša učiteljica Olga se je zelo trudila z nami. Predavala nam je razumevajoče, prijetno in razumljivo. Nasploh je zelo prijetna mlada dama in ji želim še veliko uspehov v življenju.

Roman

___

Zelo zanimiva izkušnja za prvi vtis o ruskem jeziku. Uporabno, priporočam.

Eva, Ljubljana

___

Zelo sem pozitivno presenečena, učitelji prijazni, predvsem naša učiteljica Olga. Zelo prijetna in pozitivna oseba. Želela bi si, da me poučuje še naprej.

Branka

___

Simpatične, potrpežljive predavateljice, sproščeno vzdušje in dobra razlaga.

Gašper

___

Zelo sem uživala na tečaju. Skupina je bila ravno prav velika, naša predavateljica Olga pa je enostavno odlična. Nadvse simpatična, prijazna in jasna. Sigurno pridem tudi na nadaljevalni tečaj.

Živa Lenček

___

V učilnici sem pozabil kos osebne prtljage. Poklical sem nujno številko in na pomoč mi je priskočila Olga, ki me je počakala, kljub pozni večerni uri.

Gregor, Bežigrad

___

Супер! Отлично! Русский язык очень забавный!

Лиза

___

Super! Отлично! Veliko smo se naučili!

Alenka

___ 

Super učiteljice in učni program. Zabavno, dober urnik.

Helena

___

Zelo sem bil zadovoljen s potekom predavanj in strokovnim pristopom predavateljev.

Tomaž

___

Ure pri pouku minevajo zelo hitro. Poleg jezika se izve še marsikaj o Rusiji in njeni kulturi.

Marko

___

Učenje ruščine v Ruskem Svetu je razgibano in zanimivo in nikoli dolgočasno. Predavanja so kakovostna in hkrati sproščena za kar je v stopnji, ki sem jo obiskoval (A1-II) poskrbela profesorica Ekaterina. Z veseljem bom nadaljeval tudi nadalje tečaje ruskega jezika v Ruskem Svetu.

Miha M.

___

Glede izkušenj lahko rečem, da so same pozitivne in si zaslužite le pohvalo.

Brigita

___

Hvala za prijetno vzdušje med tečajem in zelo življenjsko podajanje slovnice in jezika.

Olja

___

Za tečaj ruskega jezika sem se odločila, ker me zanima ruski jezik in ker ima Ruski Svet ugodne ponudbe. Tečaj je bil zanimiv, učiteljica pa zelo prizadevna, tako da sem osvojila kar veliko znanja! Priporočam!

Jana

___

Vse super, želim si nadaljevalne počitniške termine.

Črt

___

Da bi se naučila ruskega jezika, sem razmišljala že nekaj časa, sedaj sem se odločila in vpisala. Danes sem odpisala izpit A1-I. Ni mi žal, da sem se vpisala, saj sem se že veliko naučila. Učiteljica je super. Odlično nam razloži in veliko vadimo. S tečajem ruskega jezik bom nadaljevala, ker sem vedno bolj motivirana in mi je ruski jezik zelo všeč.

Pika

___

Z Ruskim Svetom sem zelo zadovoljna. Prednost je “native speaker” in velika ljubezen do ruskega jezika, ki jo deli z nami, udeleženci. Toplo priporočam!

Marjeta

___

Vse pozitivno in nič negativno, čisto po rusko – caarsko.

Primož C.

___

Z ruskim jezikom sem se prvič srečala na prijazen, zanimiv in strokoven način. Izbrala sem Ruski Svet in bila prijetno presenečena ter dobila dodatno motivacijo za učenje.

Neža

___

Ruski jezik je zelo lep in zanimiv, kar tekom tečaja vedno bolj spoznavam. Je tudi zelo zahteven, kar mi predstavlja še dodaten izziv. V 60 urah smo se že veliko naučili in rada bi se zelo dobro naučila, da bi se lahko sporazumevala v ruskem jeziku in potovala po Rusiji.

Luna

___

Učiteljica je odlična, zelo zanimivo podaja snov, zelo veliko konverzacije!

Silva B.

___

Toplo priporočam intenzivni začetni tečaj ruskega jezika! Odlični predavateljici, zanimiva snov in kar je najvažneje – v komaj dveh tednih zelo zadovoljivo osvojiš bistvene prvine tega prekrasnega jezika!

Teja B.

___

Rada bi pohvalila predavateljico, saj je naredila ure zelo zanimive in v sproščenem vzdušju. Najbolj so me pritegnile njene pripovedi o Rusiji, saj sem s tem izvedela nekaj novih, tudi nenavadnih stvari. Tečaj je zgrajen tako, da lahko res vsak sledi in razume pravila, ni zahteven.

Nataša

___

Super je bilo, ker smo lahko vprašali, če česa nismo razumeli, in smo tudi dobili odgovor. Ruščina je zanimiva in ravno dovolj podobna slovenščini, da se je moraš učiti! Bilo je super. Delali smo v majhni skupini in vsi smo odnesli nekaj znanja.

Simon

___

Moje izkušnje so super in učenje mi zelo pomaga pri delu. V praksi vidim, da že precej razumem in lahko sledim nezahtevnim razgovorom.

Alenka

___        

Kakovost učenja ruskega jezika je na pričakovanem nivoju. Predvsem mi je všeč, ker dejansko poučuje dekle, ki je po narodnosti Rusinja in je ruščina predstavljena v relanosti. Dejansko se občuti stik z navidezno oddaljenim svetom. Želim vam še veliko uspehov in upam, da bomo v bodoče še sodelovali.

Matej

___        

Tečaj se je izkazal kot zelo pozitivna izkušnja. Sicer sem se odločila zaradi osebnih razlogov in sem zelo zadovoljna s skupino tečajnikov, odnosi, potekom tečaja in pridobljenim znanjem.

Helena V.

___        

Ruski Svet mi je obudil spomin na dobre šolske dni. Srečanje s sošolci, poslušanje zanimivih predavanj in črpanje znanja ob pomoči odlične predavateljice.

Saša B.

___       

Z izvedbo tečaja sem zelo zadovoljen. Podajanje snovi in organizacija je bila nad pričakovanji. Šolo Ruski Svet toplo priporočam vsem, ki se nameravajo učiti tega zanimivega in uporabnega jezika.

Tomaž

___        

Vse odlično. Všeč mi je. Veliko novih stvari, odlično podajanje (snovi) in razlaga.

Darja

___        

Učenje ruščine v vaši šoli mi je bilo v veliko veselje.

Anonimna

___        

Zanimiva predavanja, zanimiva predavateljica, zanimivi učenci in zanimiva ruščina. To me je prepričalo k temu, da se bom vpisal na nadaljevalni tečaj, takoj ko bo možno.

Nino

___        

Zaradi manjše skupine je učenje bolj intenzivno. Priporočam ostalim, ki bi se radi naučili ruskega jezika.

Luka

___

Na začetnem tečaju sem se naučil zelo veliko. Zdaj se lahko pogovarjam s prijatelji iz Rusije, ki ne znajo slovensko ali angleško.

Jure

___

Zelo zadovoljna s profesorico, gospo Olgo! Izjemna je. Pridobila sem ogromno znanja v 14 dneh.

Veronika

___

S samim tečajem sem zelo zadovoljen. Kljub napornemu urniku naučil sem se več kot sem pričakoval. Pohvale za profesionalnost.  

Denis

___

Profesionalna profesorica, super sproščeno vzdušje. Veliko novih besed, veliko govora ter osnov v kratkem času. Zelo zadovoljna in definitivno priporočam naprej =).

Kaja Sterle

___

Simpatična manjša skupina v kateri se krasno počutiš! Sproščeno in vzpodbudno okolje, h kateremu pripomore tudi trud in vztrajnost naše simpatične učiteljice, gospe Olge Svetec.

Petra D.

___

Pozitivno presenečena nad izvedbo tečaja. Priporočam vsem, ki imajo željo in imajo malo časa.

Vesna

___

Odlična predavateljica. Zelo ugodna cena tečaja. Zelo sem zadovoljna nad celotno izvedbo tečaja. Zagotovo grem še na naslednjo stopnjo tečaja. 

x

___

Odlična predavateljica! (ga. Olga Svetec)

x

___

Zelo dobro, da je predavateljica naravna govorka ruskega jezika. 

x