Potrebujete poslovni naslov za registracijo d.o.o.?


Registracija d.o.o. ni možna brez poslovnega naslova. Prav na poslovni naslov podjetja pride vsa uradna dokumentacija, ki jo pošiljajo državni organi ali banke. Če spregledamo takšno pošto, lahko to pripelje do resnih problemov pri delu podjetja. Če podjetje zaradi kakršnega koli razloga ne more prejeti poslovnega naslova na mestu svojega bivanja, mora urediti poslovni naslov naknadno.


Vrste poslovnih naslovov, zagotovitev poslovnega naslova

Poslovni naslov za registracijo d.o.o.

Če potrebujete registracijo podjetja in nimate ustreznega prostora, lahko za nekaj časa najamete poslovni naslov, dokler se ne pojavi možnost, da ga spremenite na dejanski naslov. V takšnem primeru je najcenejša varianta za Vas ta, da lastnik da soglasje za prijavo Vašega podjetja na njegovem naslovu.

»Virtualna pisarna« in  obveščanje o prispeli pošti

Če želite uporabljati poslovni naslov, potem Vam omogočamo storitev »virtualne pisarne«

»Virtualna pisarna« Vam omogoča prejemanje vse pomembne dokumentacije za podjetje. Pogodbo za poštne usluge lahko sklenete za kakršenkoli rok. Zavežemo se, da v tem času prejemamo Vašo pošto in Vas o tem sproti obveščamo. Poleg tega je možen tudi najem poslovnega naslova s poštnimi uslugami z vključenimi uslugami »najem poslovnega naslova s tajniškimi uslugami«.

 

Te storitve lahko zagotovimo tudi v drugih državah bivše Sovjetske Zveze.

Izpolnite povpraševanje za virtualno pisarno.