Poštne in tajniške usluge v zvezi s pravnim naslovom

 

Nobeno podjetje se ne more izogniti korespondenci. Sprejem in predaja korespondence, ki prihaja na registriran pravni naslov na vaše ime, imenujemo poštne ali korespondenčne usluge.

Pravni in dejanski naslov imajo vsa podjetja, ampak pogosto ne sovpadata. Zaradi tega lahko pogosto pride do zamenjave, saj različni organi ne vedo, kateri naslov točno je dejanski in pošiljajo korespondenco na pravni naslov.

Če ne sklenete pogodbe za korespondenčne usluge, bo korespondenca prihajala na Vaš pravni naslov in lahko se preprosto izgubi.

Rezultat tega je lahko za Vas zelo neugoden. Na primer, ne prejmete obvestila iz davčne inšpekcije ali ostalih služb in tako ne predložite v roku potrebnih dokumentov. Zaradi tega Vas čakajo različne kazni in ostale neprijetnosti.

Naša usluga ni vedno omejena le s pošiljanjem korespondence. Včasih nastane potreba po sprejemanju telefonskih klicev. Če samo zaradi tega najamete pisarno, uredite telefonsko linijo in plačujete tajnika, pa postane to zelo drago.

Veliko preprosteje je, če uporabljate storitve virtualne pisarne in imate možnost:

-       Da ste prepričani, da tudi če je v Sloveniji že konec delovnega dne, imajo Vaši partnerji, ki kličejo na telefon v virtualno pisarno, možnost slišati odgovor od tajnika in predati ali prejeti informacije

-       Prejemati korespondenco, ki je naslovljena na Vaše podjetje v tujini

-       Samostojno odločati – ali hočete, da bi bila korespondenca poslana preko navadne pošte ali elektronske pošte v skenirani obliki

 

Obrnite se na naše podjetje. Lahko ste prepričani, da bo Vaš posel v zanesljivih rokah! Povpraševanje nam lahko pošljete tukaj.