Za vas smo pripravili tečaje ruskega jezika z naravnim govorcem

 

Odprite vrata novim priložnostim - začnite z ruščino.

Želite spoznati rusko kulturo, razširiti svoje znanje ter odpreti vrata novim priložnostim? Potrebujete ruščino za sproščeno komuniciranje s poslovnimi partnerji? Načrtujete potovanje v Rusijo ali druge dežele bivše Sovjetske zveze?

 

Potem ste na pravem naslovu!
 

Za vas smo pripravili tečaje ruskega jezika z naravnim govorcem.

Večkrat boste slišali, da naravni govorci niso primerni za začetne tečaje ruščine, vendar pri nas to ne velja. Večinoma to pravijo tisti, ki jim manjka izobraženih naravnih govorcev. Pri nas skrbimo, da so naši učitelji dobro izobraženi in izkušeni, saj od njih zahtevamo diplomsko izobrazbo smeri "profesor ruskega jezika" ali pa "kulturologa" z izkušnjami pri poučevanju ruščine. Vsi pa so seveda naravni govorci, ki nadaljujejo svoj študij v Sloveniji in imajo opravljen izpit tudi iz slovenskega jezika. Prepričajte se sami in pridite na brezplačno svetovalno uro, pri kateri se boste še pred začetkom tečaja, lahko kar sami prepričali o ustreznosti učiteljev.

Nekaj utrinkov in zadovoljnih obrazov naših tečajnikov ruščine:

 

INFORMACIJE O STOPNJAH TEČAJEV RUŠČINE:

 

Stopnja 
Št.ur
Opis
A1
A1-I 60
A1-II 60
Ruščina na začetni stopnji je namenjena popolnim začetnikom. Naučili se boste osnov slovnice, rusko abecedo in cirilico. Spoznali boste samostalnike, pridevnike in glagole ter tako osvojili okrog 1.200 ruskih besed. Po zaključku tečaja boste znali brati in razumeli lažja besedila z uporabo slovarja. Prav tako boste lahko pridobljeno znanje že uporabljali za pisanje preprostejših besedil in neuradnih pisem. Omogočeno vam bo razumevanje od 30 do 40 odstotkov ruske vsakodnevne konverzacije.
A2
A2-I 60
A2-II 60
 
Nadaljevalni tečaj, namenjen tistim, ki so opravili začetniški tečaj ruskega jezika. Po zaključku boste lahko opravljali test za I. uradno certificirano stopnjo TORFL v Ruski Federaciji. Naučili se boste dobro brati in prevajati preprostejša strokovna besedila kot so časopisi in revije, z uporabo slovarja ali brez. Pisali boste lahko neuradna službena besedila, sporočila in nestrokovne opise. Razumeli boste od 50 do 60 odstotkov ruske vsakodnevne konverzacije in samostojno gledali ruske TV programe ali poslušali ruske radio oddaje.
B1
B1-I 60
B1-II 60
 
Ruščina na nadaljevalni stopnji je namenjena tistim, ki imajo opravljeno I. uradno certificirano stopnjo TORFL. Naučili se boste strokovnega in poslovnega izražanja ter pisanja strokovnih in poslovnih besedil. Osvojili boste okrog 2.300 besed. Po zaključku tečaja boste lahko opravljali test za II. uradno certificirano stopnjo TORFL. Razumeli boste od 60 do 80 odstotkov ruskega jezika kot tudi strokovno konverzacijo.
B2 60 Nadpovprečna raven. Po opravljenem tečaju boste tekoče govorili in pisali na vseh ravneh ruskega jezika. Sestavljali boste tako preprosta kot strokovna in poslovna besedila. Omogoča vam pridobitev III. uradne certificirane stopnje TORFL.
C1
C2
Individualni tečaji in konverzacija Stopnje naravnih govorcev. Tečaji namenjeni izpopolnjevanju ali osveževanju ruskega jezika.

 

Cenik tečajev ruščine
Razpisi tečajev ruščine


Nudimo:

Individualni tečaji ruskega jezika

Individualni tečaji so prilagodljivi posamezniku zato so primerni tudi poslovnežem, ki bi se radi hitro naučili uporabnega ruskega jezika.

Cenik – individualni tečaji ruskega jezika
Razpisi tečajev ruščine

 

Tečaji ruskega jezika v paru – dvojček

Tečaji v paru so prilagodljivi. Namenjeni so poslovnežem iz istega podjetja ali pa dvema prijateljema … Tako se boste še vedno hitro naučili in privarčevali svoj denar.

Cenik – ruski jezik v paru
Razpisi tečajev ruščine

 

Tečaji ruskega jezika za tri osebe – trojček

Letošnja novost so še tečaji trojčki – za tri prijatelje ali poslovneže iz istega podjetja. Cenovno ugodno in hitro učenje ruščine!

Cenik – ruski jezik za tri osebe
Razpisi tečajev ruščine

 

Tečaji ruskega jezika v skupini

Organiziramo tečaje od začetne A1 do B2 stopnje ter konverzacijske tečaje v skupinah. Tečaji se izvajajo v skupini do max. 8 oseb. Za izvedbo tečaja morajo biti prijavljeni najmanj 4 tečajniki.

Cenik – ruski jezik v mini skupini
Razpisi tečajev ruščine

 

Intenzivni tečaji ruskega jezika (individualno ali v skupini)

Tečaji so namenjeni tistim, ki bi se radi kar najhitreje naučili ruskega jezika. Potekajo vsakodnevno – intenzivno. Za izvedbo skupinskega tečaja morajo biti prijavljene vsaj 3 osebe.

Cenik – intenzivni tečaji ruskega jezika
Razpisi tečajev ruščine

 

Tečaji ruskega jezika za podjetja

Tečaji so namenjeni podjetjem, ki bi radi ali pa že sodelujejo z rusko govorečimi trgi. Tematika je lahko prilagodljiva z izjemo osnov, ki jih morajo obvladati začetniki. Tečaje lahko izvajamo tudi na lokaciji podjetja. Možni so posebni dogovori.

Cenik – ruski jezik za podjetja
Razpisi tečajev ruščine